«Bilbo» vil ikke gifte seg

(14.12.2012, sist oppdatert 14.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Rollekarakteren Bilbo Baggins forblir gammelungkar. Like einstøing er ikke skuespilleren Martin Freeman, som likevel holder seg langt unna ekteskapet.

Han og skuespillerkjæresten Amanda Abbington er nemlig redd for at ekteskap vil «ødelegge» forholdet deres, som hittil har vart i mer enn 11 år og to barn.

 

- Så mange jeg kjenner har giftet seg etter å ha vært sammen i årevis, og så skiller de seg seks måneder senere. Jeg tror kanskje vi ikke ønsker å ødelegge det, sier Abbington til Daily Mail.

 

Abbington møtte Freeman under innspillingen av 2001-filmen «Men Only», og stoler på at han ikke vil bedra henne - selv om det var litt tøft da han spilte i «Good Night» i 2007 mot Hollywood-stjernene Penélope Cruz og Gwyneth Paltrow.

 

- Jeg følte meg litt rar da, fordi jeg var åtte og en halv måneder på vei og større enn et hus. Så møtte jeg Penelope som klappet meg på magen og sa at «Martin snakker mye om deg», sier Amanda Abbington.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews