Peaches vil lære av foreldrenes skilsmisse

(05.11.2012, sist oppdatert 05.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den bitre skilsmissen mellom Bob Geldof og Paula Yates har preget datteren Peaches Geldof for livet. Nå som hun selv er nybakt mor, prøver hun å dra lærdom.

Astala, som sønnen heter, ble født i april i år, og i september giftet Peaches seg med barnefaren, musikeren Thomas Cohen.

 

- Astalas fødsel var som å bli født på ny for meg, og jeg hadde ærlig talt aldri trodd noe i livet kunne være så bra. Jeg er besatt av å få det til. Det sekundet jeg holdt ham var det som om en manglende del av livet mitt falt på plass, alt begynte å heles, sier hun til britiske Elle.

 

For det verste som skjedde henne var foreldrenes svært så offentlige skilsmisse midt på 90-tallet. Etterpå tilbrakte barna ene uken hos moren i komplett kaos, frem til hun døde av en heroinoverdose i 2000, og den andre uken hos Bob Geldof som overkompenserte med et nesten Dicken‘sk familieliv med middag, lekser, til sengs.

 

- Det var som å leve på en evig dumphuske. Det har innvirket på resten av livet mitt. Selv om det er en arkaisk idé, ønsker jeg at Astala skal ha moren og faren sin sammen for livet. Jeg ønsker å være en god kone, en god mor, et godt menneske, sier 23 år gamle Peaches Geldof.

(©NTB)

 

 


Les alt om Peaches Geldof!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.195 sec - 1 pageviews