Peaches Geldof gifter seg igjen

(30.07.2010, sist oppdatert 30.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Peaches Geldof skal være klar til å gifte seg med skuespilleren og regissøren Eli Roth i en jødisk seremoni i januar.

21 år gamle Peaches, som giftet seg med den amerikanske musikeren Max Drummey i august 2008 og skilte seg fra ham bare sju måneder senere, skal ifølge ryktene gifte seg med 38 år gamle Roth på taket av en bygning i New York.

 

Seremonien vil være tradisjonelt jødisk i samsvar med Eli Roths tro.

 

De spekuleres nå i om datteren til den tidligere Boomtown Rats-sangeren Bob Geldof må konvertere til jødedommen slik at de kan gifte seg.

 

 

- De er sikre på at dette er det rette for dem. De har prøvd å holde det hemmelig. De vil gifte seg på et tak i New York og invitere rundt 50 venner, inkludert regissøren Quentin Tarantino, sier en kilde som står Bob Geldofs datter nær.

 

Kilden sier videre til den britiske avisa The Sun at ingen vil bli overrasket om de vil prøve å få barn så snart som mulig etter vielsen.

(©NTB)

 


Les alt om Peaches Geldof!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews