Nye skandalebilder av Peaches Geldof

(18.03.2011, sist oppdatert 18.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Nøyaktig et år etter forrige nakenbildeskandale er Peaches Geldof på ny å se i nettoen.

Riktignok velger The Sun angivelig ikke å sette på trykk de verste bildene, som skal dreie seg om en orgie med fem til sengs. Blant de bildene som vises, er et av en naken Peaches av en bil med California-skilter.

 

22 år gamle Peaches, datteren til Bob Geldof, blir ikke tammere med årene. I mars i fjor dukket bilder fra 2009 opp på nettet, lagt ut av en mann som hevdet han hadde hatt en affære med kjendisdatteren.

 

Disse nye bildene stammer fra tiden hennes i Los Angeles, da hun var sammen med skuespilleren og regissøren Eli Roth i 2010. En kilde sier til avisen:

 

- Peaches ble involvert med masse hipstere. Folk som syntes det var rasende festlig å raske av seg klærne i all offentlighet og ta bilder. De fleste er bortskjemte rikmannsunger som ikke behøver bekymre seg om penger, og som tilbringer tiden sin med å drikke seg fulle. Livsstilen deres er latterlig. Peaches ble bare dratt med.

 

Geldof-datteren har for tiden sitt eget talkshow, men det er ikke nok til å holde henne unna trøbbel: Nylig ble hun politietterforsket etter beskyldninger om at hun skulle ha stjålet en kjole fra en butikk i London, men hun ble ikke avhørt på grunn av «utilstrekkelige beviser», sa politiet sist uke.

(©NTB)

 

 


Les alt om Peaches Geldof!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews