- Følte morens tilstedeværelse

(11.09.2012, sist oppdatert 11.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Peaches Geldof følte den avdøde moren Paula Yates‘ tilstedeværelse da hun sto brud lørdag.

Peaches (23) giftet seg med rockerkjæresten Thomas Cohen sist lørdag i St Mary Magdalene and St Lawrence Church, som ligger i Kent sør for London. Det er samme kirke som foreldrene Bob Geldof og Paula Yates fikk Las Vegas-bryllupet sitt velsignet i, tilbake i 1986.

 

Det var også her Paula Yates ble begravet etter overdosedødsfallet i 2000, og urnen med asken hennes oppbevares i kirken. Til bladet Hello! sier nygifte Peaches:

 

- Bryllupet var svært følelsesladd for meg fordi dette er her moren min giftet seg med faren min, og også der begravelsen ble holdt. Det betyr at ånden hennes er overalt i kirken, det er så mange minner om henne her, så jeg følte meg svært nær henne.

 

- Mors aske er også her, så det var utrolig rørende og vakkert for meg å vite at hun også fysisk - ikke bare åndelig - var med meg. Hun var med på alt. Jeg føler tilstedeværelsen hennes hele tiden, men særlig i dag ... Jeg vet at hun våket over meg, og var glad på våre vegne, sier Peaches Geldof til bladet.

(©NTB)

 

 


Les alt om Peaches Geldof!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews