Kiss-Stanley slipper egen vin

(27.04.2009, sist oppdatert 27.04.2009) Utskrift  Del på Facebook

Paul Stanley i Kiss lanserer sitt eget vinmerke, og donerer de første flaskene til Røde Kors.

Det er Kiss Army Australia som kan melde at de første vinene i Paul Stanley Collection vil doneres til det australske Røde Kors - for å bli auksjonert bort 30. mai til inntekt for ofrene etter bushbrannene.

 

Også originalkunsten som pryder flaskene vil gå under hammeren. De er ifølge Roper personlig signert av Kiss-stjernen.

 

Stanley har samarbeidet med sin vinvenn Andrew Roper om å skape en egen vin for det amerikanske markedet. Vinene skal lanseres i USA i 2010, og vil bare være tilgjengelige i eksklusive restauranter og kasinoer.

 

Det er snakk om en type Barossa-vin, fra Barossa Valley sør i Australia, som er blitt utvalgt av Paul Stanley til å bære hans navn. Det blir eksklusive saker, for ifølge Blabbermouth.net vil det bare være snakk om et hundretall kasser. De er beregnet for lagring, og i de store flaskene de skal tappes i, vil de holde seg godt i 20-30 år.

(©NTB)

 


Les alt om Paul Stanley!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews