Vil boikotte Heather Mills for livstid

(19.01.2011, sist oppdatert 19.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Piers Morgan er CNNs nye talkshowhelt, som i sin debutsending fikk Oprah Winfrey til å gråte da hun snakket om Martin Luther King.

Mer enn 2.1 millioner seere fulgte første program. Andre gjester denne uken er eller har vært Howard Stern, Condoleezza Rice, Ricky Gervais og George Clooney.

 

Men en gjest vil aldri få sette beinet sitt i Morgans studio, sier han til Entertainment Weekly - og det er Heather Mills. Piers Morgan føler seg nemlig dypt skyldig i at de to møttes, og forbudet er et forsøk på å gjøre opp.

 

- Jeg introduserte henne for Paul McCartney. Paul satt ved siden av meg, og spurte meg ut om henne. Jeg sa «jeg tror dere vil like hverandre, hun er vegetarianer, svært vakker, intelligent». I neste øyeblikk er de på date, blir forlovet, gift, lykkelige og så ribber hun ham for penger, sier Morgan.

 

- Jeg innså at jeg hadde skjøvet en av de største gullgraverne i verden i retning av en mine helter. Som Paul sier det til sine nærmeste venner, «takk, Piers, du kostet meg 50 millioner dollar», forteller Morgan videre.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.210 sec - 1 pageviews