Trumfet gjennom deltagelsen

(15.04.2008, sist oppdatert 15.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Heather Mills ble som kjent pepet ut av publikum da hun ankom dommervervet i Miss USA i Las Vegas i helgen. Nå blir det også kjent at produsentene av showet sverger på at de ikke vil jobbe med henne igjen - og at hun fikk stille opp bare på grunn av Donald Trump.

De siste tre ukene før showet skulle sendes, nektet Mills nemlig å underskrive kontrakten der det stod at programmet kunne sendes om igjen.

 

- Hun nektet tvert på grunn av en eneste setning. De holdt på frem og tilbake med å skrive om formuleringen, og truet til slutt med å kaste henne ut fra hele greia. Fremdeles ville hun ikke underskrive, fordi hun ønsker å bli betalt på nytt hvis opptak fra misseshowet selges videre, sier en kilde til New York Post.

 

Kilden forteller også at produksjonsselskapet bak Miss USA-showet har lovet at de aldri vil jobbe med den tidligere nakenmodellen og ekskonen til Paul McCartney igjen, og at de kaller henne en «gullgraver».

 

Heather Mills klarte imidlertid å trumfe gjennom sin deltagelse som en av ti dommere i missekonkurransen - gjennom å flørte med Donald Trump, som eier rettighetene til showet. Hun skal ha flørtet uhemmet med ham, til Trump til slutt sa «la henne være med».

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews