Tolker McCartney-tekstene

(03.10.2008, sist oppdatert 03.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Paul McCartney slipper platen «Electronic Arguments» med sitt sideprosjekt kalt The Fireman sammen med Youth. Nå er britiske tabloider i full gang med å tolke tekstene på platen - som sterke angrep på ekskonen Heather Mills.

I platens første sang, «Nothing Too Much Just Out Of Sight» synger han om hvordan «du sa du elsket meg, men var det sant?» og «det siste du gjorde var å forsøke å forråde meg». Han avslutter med å synge «du har penger, men ikke manerer», ifølge The Sun.

 

Deretter fortsetter det med låten «Two Magpies», som ifølge Daily Mail refererer til Heather Mills og søsteren hennes, Fiona. Kilder sier til avisen at han sammenlignet dem med skjærer, som jo som kjent er glade i å samle glitrende ting til redene sine. Som kjent fikk Mills en anselig sum i oppgjør fra McCartney etter en opprivende rettssak.

 

Det siste sporet «Don?t Stop Running» sies å vise til Paul McCartneys avgjørelse om å skilles fra Mills og aldri se seg tilbake. Men det er også plass til en kjærlighetssang, «Lifelong Passion», som ifølge Daily Mail er skrevet til Maccas nye kjærlighet Nancy Shevell.

 

Hver låt skal ha blitt skrevet og deretter innspilt på en og samme dag, som et utbrudd for følelsene som McCartney hadde den dagen, skriver The Sun. I andre sammenhenger har han forholdt seg svært taus om forholdet til Mills.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews