Take That-gjenforening ryktes - igjen

(11.11.2009, sist oppdatert 11.11.2009) Utskrift  Del på Facebook

Robbie Williams vil omsider stå på scenen sammen med Take That igjen, melder britiske tabloidaviser.

Torsdag skal et stort veldedighetsarrangement gå av stabelen i Royal Albert Hall til inntekt for BBCs hjelpeorganisasjon Children In Need. Det er her gjenforeningen angivelig skal skje.

 

Det er Gary Barlow, medlem i Take That men også en suksessfull produsent og låtskriver, som organiserer tilstelningen kalt «Children In Need Rocks The Royal Albert Hall».

 

Barlow har booket sitt eget band så vel som Paul McCartney, Muse, Mika, Lily Allen, Snow Patrol, Shirley Bassey og Leona Lewis til å opptre. Det loves også på BBCs hjemmeside at det blir «noen store overraskelser».

 

Nå hevder blant andre The Sun at den største overraskelsen blir at Robbie Williams skal gjenforenes med Take That. En kilde sier til avisen at «Robbie er helt fra seg».

 

Williams forlot boybandet i 1995 og hadde det neste tiåret ikke kontakt med sin bitre fiende Gary Barlow. Men etter en dokumentarfilm som ble laget i 2005, lappet de sammen vennskapet. De skal ha skrevet låter sammen i senere tid, og Williams har gjentatte ganger ytret ønske om å dele scene med sine gamle bandkolleger også.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.195 sec - 1 pageviews