Stella vil feire pappa

(30.04.2007, sist oppdatert 30.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Stella McCartney er en omtenksom datter. Hun har invitert en rekke single damer til Paul McCartneys 65-årsdag 18. juni. Hun synes å mene: «All you need is love, dad».

Designeren Stella McCartney skal ifølge britiske tabloider være svært bekymret for faren sin. Det siste hun ønsker er at Sir Paul McCartney, skal bli sittende alene etter bruddet med Heather Mills. Derfor har hun forsøkt å koble ham med skuespilleren Blythe Danner, som for øvrig er mammaen til hennes gode venninne, skuespilleren Gwyneth Paltrow. Og hun hadde også en finger med i spillet da McCartney for kort tid siden datet Sabrina Guinness - et medlem av den styrtrike Guinness-familien.

 

Og hun gir seg ikke. Når McCartney skal feire at han runder 65 år i juni, har hun sørget for at det ikke mangler på single damer på gjestelisten.

 

McCartney selv skal ta datterens iver med godt humør, og sa nylig til en venn at planene for den kommende bursdagen får ham til å føle seg som en tenåring.

 

Stella McCartney holder bursdagsfesten hjemme hos seg selv i London. En kilde sier til britiske News of the World:

 

- Stella liker ikke tanken på at Paul er ensom. Hun vil at han skal finne seg en hyggelig dame som han kan slå seg til ro med.

 

Paul McCartney skal også holde en liten bursdagsfest for nære venner og familie hjemme hos seg selv i Peasmarsh i Sussex. Og et stort evenement, med mange kjendiser, er også planlagt i regi av plateselskapet hans i løpet av sommeren.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.235 sec - 1 pageviews