Stella McCartneys ansatte får ikke spise fisk

(06.10.2009, sist oppdatert 06.10.2009) Utskrift  Del på Facebook

Motedesignerdatteren til Sir Paul McCartney, Stella McCartney, har lagt ned en streng spiseregel for sine ansatte.

Stella, som er vegetarianer på sin hals og dyrevernsforkjemper, har bannlyst tunfisk og annen sjømat fra sine kontorer fordi hun ikke vil ha besøkende til å tro at hun spiser kjøtt i smug.

 

- Noen ganger, i lunsjen, kan jeg lukte fisk når folk spiser, og da roper jeg: «OK folkens, nok fisk.» Argumentet mitt er at om en journalist skulle komme inn på kontoret vårt og det stinker fisk, så er det helt vilt, sier 38-åringen.

 

- Måten foreldrene mine fikk meg til å forstå verden på, er helt klart en nøkkel til hvem jeg er. De synspunktene jeg vokste opp med - å respektere dyr og ta hensyn til naturen, å forstå at vi deler denne kloden med andre skapninger - har hatt stor påvirkning på meg, sier hun til den britiske avisa The Guardian.

(©NTB)

 


Les alt om Paul McCartney!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews