- - Stella McCartney er fortsatt sur

(13.03.2012, sist oppdatert 13.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Paul McCartneys datter, moteskaperen Stella McCartney, har ikke tilgitt Piers Morgan for at han i sin tid introduserte faren hennes for Heather Mills.

Paul McCartney er nå skilt fra Mills, men datteren har ikke glemt de stormfulle årene - og den påfølgende kostbare skilsmissen. Det tidligere paret ble introdusert for hverandre av talkshowverten under et veldedighetsarrangement i 1999.

 

Forholdet ble en kostbar affære for Paul McCartney, som skilte seg fra blondinen i 2008. Piers Morgan spøker om det hele til Daily Mirror, hvor han sier:

 

- Når Stella ser meg stikker hun meg i siden, og sier: «Pappa er virkelig glad for at du kostet ham 50 millioner pund. Så takk for det!» Stella er nok begeistret for dette, ettersom dette er arven hennes også.

 

En rettsjury tilkjennega Heather Mills 24,3 millioner dollar, samt en årlig utbetaling på 35.000 pund - som skal gå til skolekostnader for datteren Beatrice (8), eksparets felles datter. Siden har Beatleslegenden giftet seg med Nancy Shevell, og ifølge Piers Morgan er de to som skapt for hverandre.

 

- Det er flott å se ham se så lykkelig ut med sin nye kone Nancy, slår han fast.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews