Shevall flytter inn hos McCartney

(22.10.2008, sist oppdatert 22.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Sir Paul McCartney og hans kjæreste Nancy Shevall har flyttet sammen, ifølge tabloidavisene.

Det tidligere Beatles-medlemmet har hatt følge med amerikanske Shevall siden i fjor og har introdusert henne til sine venner og familie.

 

Shevall har tilbrakt helgene hjemme hos McCartney i hans hjem i East Sussex i England og nå skal hun ha flyttet inn til ham på permanent basis.

 

- Paul og Nancy er et så tett par som det går an å bli etter bare å ha vært sammen en kort tid. Det har jo uansett sett ut til at hun har vært hjemme hos McCartney i Peamarsh, så det var bare rimelig at han spurte henne om å flytte inn. Hun reiser fortsatt mellom England og Amerika, men slår seg nå ned sammen med Paul, sier en kilde til den britiske tabloiden The Sun.

 

- Han spurte sin datter Beatrice om hun likte Nancy og fikk et umiddelbart «ja», som betydde mye for ham, sier kilden videre.

 

McCartneys ekteskap med den tidligere modellen Heather Mills, som er mor til Beatrice, ble slutt tidligere i år.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews