Ricky Gervais slang med leppa

(20.01.2010, sist oppdatert 20.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

Ricky Gervais var redd han hadde fornærmet Paul McCartney da han gjorde narr av skilsmissen hans fra Heather Mills.

Vitsingen falt da Gervais ledet Golden Globe-utdelingen. Publikum gispet da han refererte til bruddet i sin dristige monolog, melder blant annet The Sun.

 

- Vi tok det samme flyet for å komme hit. Jeg satt på førsteklasse helt foran, han satt bak på en seterekke og sparte penger. Vel, han brukte veldig mye i fjor.

 

TV-kameraene fanget ikke opp McCartneys reaksjon og det førte til at det ble spekulert i om spøken hadde gjort ham opprørt. Men Gervais sier at Beatles-legenden har stor sans for humor:

 

- Jeg var bekymret for den Paul McCartney-replikken, men så kom han bak scenen og ga meg en klem og sa at han hadde elsket det, så det var OK, skriver Gervais på sin blogg.

 

Heather ble tilkjent et skilsmisseoppgjør på 24,3 millioner pund i mars 2008 etter den mye omtalte skilsmissen som ble fullbyrdet sommeren 2008.

 

Paul McCartney hadde med seg sin nye kjæreste Nancy Shevell til Golden Globe-utdelingen, der han var nominert for beste sang for «(I Want To) Come Home» som ble brukt i filmen «Everybody?s Fine». Sangen som vant var imidlertid «The Weary Kind» skrevet av Ryan Bingham og T Bone Burnett til filmen «Crazy Heart».

 

- Jeg tror ikke vi skal synes synd på ham. Han klarer seg fint! sier Ricky Gervais.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews