Paul McCartney fikk stjerne

(10.02.2012, sist oppdatert 10.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Torsdag fikk Paul McCartney sin stjerne på Hollywood Walk of Fame. Han ble således den siste av Beatles-medlemmene til å få denne æren.

McCartneys tre bandkolleger John Lennon, George Harrison og Ringo Starr har allerede fått sine stjerner på den legendariske Hollywood Boulevard.

 

Lennon og Harrison ble tildelt denne æren mange år etter de begge var døde, mens Starr fikk sin for to år siden. Torsdag var det altså McCartneys tur, melder Reuters.

 

- Da jeg var en liten gutt i Liverpool som hørte på Buddy Holly og alle de andre store rockeartistene på den tiden, hadde jeg aldri drømt om at jeg en dag skulle få en stjerne på Hollywood Walk of Fame. Jeg trodde ikke det var mulig, men her er vi altså, sa McCartney, som fyller 70 år 18. juni.

 

- Jeg kunne ikke gjort det uten visse tre gutter, så jeg vil gjerne få lov til å takke John, George og Ringo, la han til. McCartneys stjerne ble plassert utenfor Capitol Records-bygningen, ved siden av stjernene som tilhører de andre Beatles-medlemmene.

 

McCartney er i disse dager aktuell med albumet «Kisses on the Bottom» og søndag vil han opptre under Grammyprisutdelingen.

(©NTB)

 


Les alt om Paul McCartney!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.183 sec - 1 pageviews