Paul McCartney angrer på ekteskap

(10.12.2009, sist oppdatert 10.12.2009) Utskrift  Del på Facebook

Paul McCartneys omtaler ekteskapet med Heather Mills en real kandidat til «tiårets feilgrep».

Beatles-legenden, som har den seks år gamle datteren Beatrice med den tidligere modellen, sier at dersom han kunne gå tilbake og endre noe siden 2000 ville det være ekteskapet med Mills.

 

- Jeg tror vel det ekteskapet må være den sterkeste kandidaten til tiårets feilgrep. Men sånn som dette skjer, ikke sant? Men jeg pleier å se positivt på det, og det er at jeg fikk en vakker datter takket være giftermålet, sier McCartney i et intervju med det britiske musikkbladet Q.

 

Til tross for den bitre skilsmissen, sier Paul at han har hatt det godt i mesteparten av de ti siste årene.

 

- Jeg har klart å føle meg ganske tilfreds dette tiåret. Dersom jeg ikke hadde hatt sideprosjektet The Fireman, så tror jeg at jeg hadde ønsket å gjøre noe sånt fordi det ga meg nye ideer.

 

Paul McCartney (67) kan også fortelle at han ikke har noen planer om å trekke seg tilbake.

 

- Jeg har for mye moro til det. Hvorfor skal jeg trekke meg tilbake? Sitte hjemme og se på TV? Nei takk. Jeg vil heller være ute og spille, sier han.

 

Paul og Heather giftet seg i 2002 og skilte seg i 2008. Han måtte betale henne 16,8 millioner pund, eller rundt regnet 156 millioner kroner, i skilsmisseoppgjøret.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.222 sec - 1 pageviews