- Nirvana og McCartney på scenen

(12.12.2012, sist oppdatert 12.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Paul McCartney er vokalisten når Nirvana står på scenen igjen onsdag kveld, ifølge The Sun.

Paul McCartney skal i all hemmelighet ha jobbet med Dave Grohl og Krist Novoselic i det siste. Artistene startet Nirvana sammen med Kurt Cobain, som tok sitt eget liv i 1994. Avisen forteller videre at det er Cobains plass på scenen Beatles-helten skal fylle.

 

Dette skal være første gang de resterende medlemmene fra Nirvana opptrer på omkring 20 år, og det skjer i forbindelse med en støttekonsert for dem som ble rammet av superstormen Sandy.

 

McCartney forteller at Grohl spurte om han ville spille litt med noen venner. I tillegg til Grohl og Novoselic skal Pat Smear, som også spilte med Nirvana, ha vært til stede under den første øvingen.

 

- Jeg visste ikke riktig hvem de var. De snakket om hvor godt det var å være sammen igjen. Jeg sa «Hva? Har dere ikke spilt sammen på så lang tid?». Så hvisket noen til meg: «Det er Nirvana. Du er Kurt». Jeg kunne ikke tro det», sier McCartney.

 

Også The Rolling Stones, Bruce Springsteen and the E Street Band, Paul, Bon Jovi, The Who, Billy Joel og Kanye West er blant navnene som skal opptre under støttekonserten i Madison Square Garden onsdag.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews