Nektes Amy Winehouse USA-visum?

(09.03.2009, sist oppdatert 09.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Amy Winehouse blir angivelig ikke å se på den prestisjefylte Coachella-festivalen - fordi hun ikke får innreisevisum.

Winehouse skulle dukke opp som headliner på festivalen i California i april, side om side med The Killers og Paul McCartney.

 

Nå sier en talsmann for den trøblete sangstjernen ifølge flere britiske tabloider at «hun ikke vil dukke opp på Coachella i år i lys av de nåværende juridiske forholdene».

 

Årsaken er ifølge avisen at hun i forrige uke ble tiltalt for legemsfornærmelse. Winehouse - som brukte knyttneven i ansiktet på en fan som fotograferte henne på et veldedighetsball i september i fjor - meldte seg selv frivillig på en politistasjon i helgen, og er ute mot kausjon. Hun må møte i retten 17. mars, ifølge AFP.

 

Det er ikke første gangen at Amy sliter med å krysse USA-grensen: I februar i fjor måtte hun fjernopptre på Grammy-showet på satellittoverføring fra London, fordi hun ble nektet innreise på grunn av at hun ble arrestert i Norge for narkotikabesittelse.

 

Ikke får hun gjort så mye når hun sitter hjemme i London heller: Ifølge Daily Mirror har hun skrivesperre.

 

- Jeg vet ikke når jeg vil ha noe klart. Jeg føler meg ikke kreativ, sukket hun til avisen før helgen, og sier hun prøver å lese mye poesi for å hente inspirasjon.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews