Mills og McCartney spiste sammen

(22.05.2007, sist oppdatert 22.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

Dette er bildene du aldri trodde du skulle få se, skriver den britiske avisen News of the World, om bildene der en smilende Heather Mills tar avskjed med Sir Paul McCartney etter et middagstreff.

Mens Paul løfter opp datteren Beatrice slik at hun kan vinke farvel til sin mor, både smiler og vinker Heather til sin eksmann og datteren. Paret gjennomførte nylig en vennskapelig middag sammen på en London-restaurant, og News of the World sikret seg også bilder fra møtet.

 

De tidligere ektemakene skal ha blitt enige om skilsmisseoppgjøret og omsorgen for datteren, da begge fryktet at tumultene rundt skilsmissen - og alle skriveriene - begynte å få en svært negativ effekt på deres tre år gamle datter.

 

«Restaurant-daten» skal imidlertid ha begrenset seg til snaue ti minutter, og fant sted fredag. Da leverte Mills Beatrice personlig over i McCartneys varetekt. Det er få uker siden barnepikene hadde jobben med å hente og levere, ettersom det tidligere paret ikke var på talefot.

 

Ifølge News of the World har partene kommet til enighet om det meste vedrørende skilsmissen - og de skal visstnok også planlegge en felles feiring av Beatles-legendens 65-årsdag sammen med datteren.

 

Den gode tonen mellom dem imellom skal ha kommet etter at Heather Mills har avgitt et løfte om ikke å flytte til USA med Beatrice. En kilde sier til den britiske avisen: - Det er en fantastisk vending saken tar, begge har sverget på å komme overens for Beas? skyld.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews