Mills møtte buing

(14.04.2008, sist oppdatert 14.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Da Heather Mills gjorde sin første offisielle opptreden etter skilsmisseoppgjøret, ble hun møtt med buing.

Heather Mills satt i dommerpanelet da kåringen av Miss USA 2008 gikk av stabelen fredag. Men den tidligere modellen og ekskona til Paul McCartney ble møtt av buing fra publikum da hun entret scenen, melder nettstedet Female First.

 

I mars ble Mills, etter måneder med forhandlinger, tilkjent 250 millioner kroner i skilsmisseoppgjør fra Paul McCartney.

 

Da hun ankom Las Vegas-missekonkurransen fredag, var dette første gang hun viste seg i en offisiell sammenheng igjen, etter at hun møtte pressen utenfor rettssalen i London 17. mars i forbindelse med skilsmisseoppgjøret.

 

Missekåringen hun var med på å dømme i, var en TV-direktesending som fant sted på det kjente Planet Hollywood hotellet i Las Vegas. Da Mills entret scenen for å hilse på programlederne, Donny og Marie Osmond, begynte en gjeng med publikummere å bue på henne. Men Mills insisterer på at hun ikke lot dette ødelegge kvelden:

 

- Jeg hadde det storveis. Det var en flott konkurranse. Hva kan man egentlig gjøre med slike negative reaksjoner? Det vil alltid finnes slike folk, uttalte hun i etterkant.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews