Mills gir vegetarmat til feilernærte i Bronx

(22.09.2008, sist oppdatert 22.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

Ekskona til Paul McCartney, Heather Mills, gir vegetarmat til en verdi av 1 million dollar til barn som bor i New York-bydelen Bronx.

Det er Daily News som bringer nyheten om at den kontroversielle eksmodellen, som har prydet forsider verden over på grunn av en mye omtalt skilsmisse, nå slår et slag for feilernærte i Bronx.

 

Ved siden av sin bakgrunn som modell og sitt ekteskap med Paul McCartney, er Mills nemlig også kjent som dyrevernaktivist og en varm forkjemper for vegetarmat. Hun har i mange år samarbeidet med den kjente dyrevernorganisasjonen PETA.

 

Og nå skal hun donere sunn vegetarmat til barn som bor i Bronx; et område hvor flere barn er feilernært og hvor mange familier sliter med fedme og diabetes som følge av et usunt kosthold, ifølge organisasjonen Alliance for Children.

 

Mills skal selv delta i kampanjen og dele ut mat førstkommende lørdag i Bronx, og hun vil også motta et spesielt diplom for sin innsats.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews