Mills frykter svigermødre

(15.03.2007, sist oppdatert 15.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Sir Paul McCartneys ekskone Heather Mills overmannes sjelden av frykt. Det eneste som kan skremme henne, er en potensiell svigermor.

Den tidligere modellen Heather Mills, som inntil nylig var gift med Paul McCartney, har fått mye spalteplass for det bitre skilsmisseoppgjøret hun befinner seg oppe i. Men dama har fortsatt humor, skal vi tro nettstedet BreakingNews.ie.

 

Mills forsøker å komme seg videre etter bruddet med McCartney, og skal blant annet medvirke i den amerikanske TV-serien «Dancing with the Stars». Den er i likhet med norske «Skal vi danse» basert på den engelske serien «Strictly Come Dancing». I serien danser kjendiser med profesjonelle dansere.

 

Det går også mot enighet om skilsmisseoppgjøret. Ifølge News of the World vil Mills godta 29 millioner pund fra Beatles-legenden, noe som tilsvarer 346 millioner norske kroner.

 

Samtidig ser det ut til at Mills begynner å bli mer vennlig innstilt mot pressen, som hun har skydd som pesten etter at bomben om bruddet smalt i mai i fjor. Hun sier i et ferskt intervju at det er få ting som skremmer henne.

 

Men å skulle møte en mulig svigermor, er blant de få ting som får henne til å skjelve. Hun sier: - Jeg blir ikke fort nervøs, bortsett fra dersom jeg skal møte en potensiell svigermor. Men det er ikke så stor sannsynlighet til at det kommer ikke til å skje med det første.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews