Mills får på pelsen

(12.03.2007, sist oppdatert 12.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Sir Paul McCartneys eks Heather Mills har i lengre tid fremstått som en dyrevernforkjemper av rang. Nå får hun bokstavelig talt på pelsen.

Mills er nemlig blitt fotografert i en pels laget av minst 40 mink og bildene har stått på trykk i den britiske tabloiden Daily Mirror. Fotografiene stammer fra en video som ble tatt opp i bryllupet til en venn av den tidligere modellen i 1989.

 

- Hun elsket virkelig den kåpa. Når jeg ser antipelskampanjene hennes i dag, må jeg alltid flire. Det er latterlig at hun har kalt så mange kjendiser for hyklere. Hun har fremstilt seg selv for en pelsmotstander, men var stolt over å gå i mammas mink.

 

- Bildet er tatt for lenge siden, men ingen er klar over at hun tidligere elsket pels. Organisasjonene hun jobber for, kommer til å føle at de er ført bak lyset, sier Mills‘ svigerinne Diana Karall.

 

Heather Mills har vært en støttespiller for People for The Ethical Treatment of Animals (PETA) som i februar ga beskjed om at hun var uønsket som medlem. Samtidig med pelshistorien til Daily Mirror, skrev en annen britisk tabloid, The Sun, at Mills klager over sitt liv, selv om hun allerede har fått 24 millioner kroner fra McCartney.

 

- Dere vet bare ikke hva jeg har gjennomgått. Jeg har hatt det helt forferdelig, sa hun til venner på restauranten Woodies Diner i Hove i East Sussex.

 

- Hun klaget over pengene hun hadde fått. Det var helt utrolig, sier en av gjestene til avisa. Forrige uke skrev The Sun at Heather krever 120.000 kroner om dagen fra McCartney i den bitre skilsmissestriden.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


hfghgfh
13.03.2007 11:46
Heather Mills e so jævli bitchy å stygg!!!!!!e d mulig!!!!?

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews