Mills angrep pressen

(01.11.2007, sist oppdatert 01.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Onsdag gjorde Sir Paul McCartneys eks, Heather Mills, en rekke TV-intervjuer. En opprørt Mills lanserte ideen om en antipresse-kampanje.

Tabloidavisen The Sun melder om det de kaller bisarre TV-intervjuer med en tydelig hardt presset og opprørt Heather Mills.

 

Mills gikk til verbale angrep på alle som intervjuet henne, og fikk en kvinnelig programleder i GMTV til å utbryte: «Du er virkelig helt på grensen».

 

Mills (39) sammenlignet seg med foreldrene til den savnede Madeleine McCann, samt avdøde prinsesse Diana. Og da hun fikk spørsmål som handlet om skilsmisseoppgjøret med Paul McCartney, rant det over for eksmodellen.

 

- Hvordan vet du at jeg vil ha pengene hans, kom det opprørt og gestikulerende fra Mills - som avslørte at hun har 1,5 millioner pund utestående advokathonorarer.

 

- At vi er i retten, har med datteren min å gjøre, det handler ikke om penger. Men dette har jeg ikke lov til å uttale meg om. Men det gjør pressen. Konstant. De dytter meg mot en grense. For jeg har en grense, framholdt hun - og avslørte at hun har vurdert selvmord.

 

- Da ville kanskje datteren min fått det trygt hos Paul. Han har penger til å betale for sikkerheten, sa hun og avslørte planene om en antipresse-kampanje.

 

- Jeg har snakket med statsminister Gordon Brown om dette, og han synes det er en utmerket idé, hevdet hun før hun fyrte av følgende salve: - Jeg har fått verre omtaler enn pedofile og mordere og jeg har ikke holdt på med annet enn veldedighet de siste 20 årene.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews