Mills: - Paul minner om Baldwin

(02.05.2007, sist oppdatert 02.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

Heather Mills mener hennes eksmann Sir Paul McCartney og Alec Baldwin har mye til felles.

Skuespilleren Alec Baldwin har klart å skaffe seg overskrifter verden over etter at han la igjen en rasende telefonbeskjed til datteren - som siden lekket ut på internett. I beskjeden kaller han datteren «en tankeløs liten gris», og gjentar flere ganger - i et truende toneleie - at hun har med å innfinne seg til deres planlagte treff, hvor han skal «sette henne på plass».

 

Beskjeden sørget for at Baldwin, som i flere år har ligget i en bitter skilsmissestrid med ekskona Kim Basinger, ble fratatt besøksretten fram til nye høringer.

 

Nå sammenligner Heather Mills Paul McCartney med den temperamentsfulle skuespilleren. Da den tidligere modellen nylig ble intervjuet av amerikansk radio, kunne hun fortelle at McCartney og Baldwin er nære venner.

 

- Jeg kjenner mange fedre som har snakket slik til sine døtre. Jeg vil ikke spesifisere, men de mister kontrollen. Alec er en nær venn av Paul, og de har mye felles. Jeg vet at fedre kan opptre aggressivt mot sine barn når de er opprørte over noe. Dersom jeg ville slippe opptak ut på internett, ville du fått hjerteproblemer, uttalte hun videre ifølge nettstedet enterteinmentwise.com.

 

For øvrig har Mills tidligere uttalt at Baldwin burde få tilgivelse etter at han la igjen en så krass melding til sin 11 år gamle datter.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews