McCartney vil bli Londons øye

(16.08.2007, sist oppdatert 16.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Sir Paul McCartney vil at pariserhjulet London Eye skal bli omdøpt til McCartney Eye.

Det tidligere Beatles-medlemmet gir i november ut DVD-en «The McCartney Years». Det er i anledning denne lanseringen at McCartney vil forandre navnet til en av Londons største turistattraksjoner.

 

- Ideen kom etter en serie møter. Omslaget til DVD-en er et nærbilde av øyet til Sir Paul, og det var det som satte folk på tanken, forteller en ikke navngitt kilde til avisen Daily Mirror.

 

I tillegg til å døpe om London Eye i en kort periode, er det også planer om å avspeile DVD-omslaget med lyskaster mot pariserhjulet.

 

- Sir Paul vil også kanskje holde et show i en av pariserhjulvognene for å gjøre det hele mer spesielt. Han elsker London, og å få være ansiktet og navnet til London Eye, selv om det bare blir i kort tid, vil være en stor ære for han, sier kilden.

(©NTB)

 


Les alt om Paul McCartney!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews