McCartney trøstet Michael

(01.10.2010, sist oppdatert 01.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

George Michael fikk et overraskende trøstebrev her om dagen.

Michael har sittet i fengsel for å ha kjørt bil i påvirket tilstand og fikk et brev fra Paul McCartney mens han satt i cella.

 

- George fikk brevet på mandag og ble virkelig rørt. Paul sa han ville besøke ham snart og ba George holde humøret oppe. Brevet var håndskrevet og på to sider og George leste det om og om igjen, sier en kilde til avisa The Sun.

 

McCartney gir trolig sin støtte til Michael siden han selv ble arrestert og utvist fra Japan i 1980 for å ha vært i besittelse av cannabis som han ble tatt med på Narita-flyplassen.

 

George Michael (47) fikk en dom på åtte ukers fengsel i forrige måned da han krasjet sin Range Rover inn i et butikkvindu i juli. Han ble funnet hengende over rattet av to politimenn.

 

Halve straffen måtte sones i fengsel, mens den andre halvparten skal tilbringes ute på prøvetid.

 

Michael har også fått bøter og har fått forbud mot på kjøre bil i fem år.

 

Han ble idømt sin fengselsstraff etter at han for to år siden ble idømt samfunnstjeneste for å ha kjørt bil mens han var påvirket av narkotika.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews