McCartney snakker om sexskandale

(23.11.2012, sist oppdatert 23.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Paul McCartney snakker ut om bekjentskapet med Jimmy Savile i kjølvannet av sex- og pedofilianklagene mot den avdøde TV-kjendisen.

The Beatles tilbrakte på 1960-tallet atskillig tid med Savile, og pleide ofte å gi ham skyss hjem. Men bandet kom aldri over dørstokken.

 

- Vi lurte alltid på hvorfor han aldri slapp oss inn, fordi de fleste som vi kjørte hjem ville bedt oss inn. Så vi lurte alltid på om det var noe underlig ved ham, sier McCartney til The Independent.

 

Selv om musikkveteranen medgir at 60-tallets musikkbransje ikke var så politisk korrekt som i dag, visste man likevel hvor grensen gikk.

 

- Vi visste at det var ulovlig med noen under 16, så det gjorde vi ikke. Det var et helt tydelig «nei» til mindreårige, sier McCartney, som er den hittil høyest profilerte artisten som har snakket om forholdet til Savile, som kan ha misbrukt så mange som 300 unge.

(©NTB)

 

 


Les alt om Paul McCartney!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.189 sec - 1 pageviews