McCartney rasende på leveranse av økobil

(15.05.2008, sist oppdatert 15.05.2008) Utskrift  Del på Facebook

Sir Paul McCartney skal etter sigende ha blitt rasende da hans nye økovennlige bil ble levert med jetfly.

McCartney trodde at hans nye Lexus limousine til rundt 840.000 kroner skulle ankomme Storbritannia med båt, men ble rasende da han fikk vite at kjøretøyet hans ble sendt med fly fra Japan.

 

Transporten innebar et forurensende CO2-utslipp hundre ganger høyere enn om bilen hadde blitt fraktet ad sjøveien.

 

- Det er ikke til å forstå. Paul ble tilbudt en Lexus i gave og bestilte en hybrid limo fordi det bidrar til å redusere utslippene. Men til sin skrekk fikk han vite at den ble levert med fly. Paul har alltid kjempet for miljøsaker og han kan ikke forstå hvordan noen kunne finne på å sende en diger bil fra Japan til Storbritannia med fly, sier en kilde til den britiske avisa Daily Mail.

 

En talsmann for Swissport, som tok seg av transporten, sier følgende: - Vi kunne ikke forstå dobbeltmoralen ved å frakte en miljøvennlig bil med fly fra Japan. Alle var sjokkert.

 

Bilen var en gave til McCartney fra Lexus-fabrikken, som sto som sponsor for hans turne i 2005. Han fikk den for sin langvarige støtte av miljøvennlig transport.

(©NTB)

 


Les alt om Paul McCartney!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews