McCartney på vift igjen

(23.03.2007, sist oppdatert 23.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Sir Paul McCartneys venner jubler. Endelig har den snart fraskilte musikklegenden begynt å gå på vift igjen.

Paul McCartney (64) er ifølge britisk sladrepresse betatt av Sabrina Guinness (52) - et medlem av den styrtrike Guinness-familien. Sabrina ble i yngre dager koblet til både prins Charles og Sir Mick Jagger.

 

Single McCartney plukket opp Guinness onsdag kveld i hennes Notting Hill-hjem i London, men da han oppdaget at de ble fulgt av paparazzifotografer, satte han henne av hos en venn - og gikk på restaurant med datteren Stella i stedet.

 

Men ifølge venner har han og Guinness vært ute på vift flere ganger. En kilde sier til The Sun: - Vennene hans er desperate etter å få ham til å begynne å leve igjen. Folk som Sabrina gjør det mulig for ham å komme seg videre.

 

Guinness har aldri vært gift, men på 70-tallet var arvingen til Guinness-formuen stadig koblet til kjente menn som Mick Jagger, Bryan Ferry, Jack Nicholson, Michael Douglas og prins Charles. Mange trodde forholdet til arveprinsen var svært seriøst, og Guinness selv har bekreftet at hun en tid gikk i prinsesseskole for å læres opp til å bli britenes neste dronning.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews