- McCartney og Mills nærmer seg en løsning

(09.02.2007, sist oppdatert 09.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Et tilbud om forsoning, fred og en endelig stopp på den offentlige skittentøyvasken kommer nå fra Sir Paul McCartney til Heather Mills.

Sir Paul McCartney skal ha tilbudt Heather Mills 25 millioner pund, noe som tilsvarer nær 304 millioner norske kroner, i skilsmisseoppgjør. En kilde nær saken sier ifølge Mirror: - Dette er det nærmeste partene har vært en løsning.

 

Macca (64) skal være «krigstrett» og håpet hans er å få en løsning i løpet av en måneds tid, dersom vi skal tro den britiske tabloiden. Beatles-legenden vil ifølge kilder forhindre at saken ender i rettssalen.

 

En nær venn av ham skal ifølge The Mirror ha uttalt: - Han er helt bestemt på å holde privatlivet skjult for offentligheten. Nå har skilsmissen dratt ut i hele ni måneder. Det begynner å komme en krigsutmattelse krypende. Insidere i saken påstår at det har vært meget opphetede diskusjoner mellom advokatene de siste ti dagene, som desperat forsøker å komme til en løsning.

 

Dersom Heather Mills godkjenner tilbudet, får hun mindre enn forventet og bare en liten slump av McCartneys 825 millioner pundformue. Men paret har bare vært gift i fire år og Sir Paul McCartney påstår at han i dette tidsrommet tapte mer penger enn han tjente.

 

Det er forventet at datteren Beatrice (3) får et eget fond.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews