- McCartney hører ikke bryllupsklokker

(27.01.2009, sist oppdatert 27.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Paul McCartney og hans kjæreste, den rike amerikanske arvingen Nancy Shevell, skal ikke ha noen planer om å gifte seg med det første.

Ifølge underholdningsnettstedet E Online, som har vært i kontakt med McCartneys talsperson, er det ingenting som tyder på at det tidligere Beatles-medlemmet har det travelt med å komme seg til alters igjen - selv om Nancy Shevell nå er formelt skilt.

 

Flere britiske tabloidaviser har spekulert i at et nytt bryllup var nært forestående for turtelduene, nå som alt ligger til rette for det.

 

- Det er ingen sannhet i dette, sier talsmann Paul Freundlich etter at både Sunday Mirror og Sunday Telegraph har rapportert at McCartney har fått tommelen opp fra sine fire barn når det gjelder å inngå et nytt ekteskap.

 

Nancy Shevell var gift i 23 år med advokaten Bruce Blakeman. Skilsmissen ble endelig 29. desember.

 

Ifølge de britiske tabloidene har Shevell og McCartney kjent hverandre i nesten 30 år men ryktene om en romanse kom først i november 2007 etter at de ble observert kyssende utenfor en sushirestaurant.

(©NTB)

 

 


Les alt om Paul McCartney!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews