McCartney gir Mills 120 millioner pund

(11.12.2006, sist oppdatert 11.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Sir Paul McCartney skal være villig til å betale sin ekskone Heather Mills rundt 1,44 milliarder kroner (120 millioner pund) i skilsmisseoppgjøret for å sørge for at han ikke mister helsa.

Ifølge den britiske tabloiden News Of The World er det Maccas døtre Stella og Mary som har rådet sin far til å betale pengene fordi de frykter for at den bitre skilsmissestriden skal få konsekvenser for hans velbefinnende. - Hvis dette fortsetter, kan det ta livet av deg. Å være lykkelig er viktigere enn penger, skal søstrene ha sagt til Paul. Avisa hevder at McCartney utad vil gi Mills snaue 120 millioner kroner (10 millioner pund), hvorav det er ventet at Heather vil donere mesteparten til veldedige formål. Men i virkeligheten vil hun få en hemmelig finanspakke som inkluderer 3 millioner pund årlig i skilsmisseoppgjør, 8 millioner pund for å kjøpe seg boliger i USA og Europa, 3 millioner pund til bolig i England, samt mer enn 2 million pund i året for lønn til ansatte og generelle utgifter de neste 15 årene. - Avtalen er i boks og Paul er lettet, sier en av McCartneys assistenter til avisa.

(©NTB) Kommentarer fra brukere


tjymmi!!
12.12.2006 10:37
faen det e jo bare lattelig hu skulla hadd juling!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.183 sec - 1 pageviews