McCartney feirer jul med Beatrice

(12.12.2007, sist oppdatert 12.12.2007) Utskrift  Del på Facebook

Paul McCartney får feire julehøytiden med sin lille datter, Beatrice (3).

Paul McCartney har Beatrice med sin tidligere hustru, Heather Mills. Som kjent har partene ligget i en stygg og mye omtalt skilsmissesak det siste året, men tonen skal nå - ifølge den sladrete søndagsavisen News of the World - være langt bedre mellom «Macca» og Mills.

 

Sistnevnte, som av den engelske sladrepressen har fått det lite flatterende økenavnet Mucca, skal ha gått med på at McCartney får ha Beatrice hos seg i julen. Avisen skriver også at Mills (43) skal ha foreslått at de alle var sammen på julaften, men skriver at McCartney (65) kunne betakke seg for dette «bisarre» tilbudet.

 

Denne julaften er det ti år siden McCartneys siste jul med sin avdøde kone Linda McCartney. Han vil samle nær familie hos seg og vil få Beatrice hos seg i tre dager fra julaften. En venn sier angivelig til avisen:

 

- Paul er over seg av glede for at han får Bea i julen. Nå gleder han seg faktisk til jul.

 

Og det er flere ting å glede seg over for den single musikklegenden. Nylig ble det kjent at han får en ærespris under den kommende prisudelingsseremonien Brit Awards som går av stabelen i London i Royal Albert Hall 20. februar.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews