McCartney-fansen maner til Mills-boikott

(20.03.2007, sist oppdatert 20.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Når Heather Mills, som for tiden ligger i en bitter skilsmissestrid med Sir Paul McCartney, skal delta i et realityshow, faller det Beatles-legenden tungt for brystet.

McCartney skal være sterkt imot at Mills deltar i TV-serien «Dancing With The Stars». Ifølge musikeren risikerer hun å bli den nye Anna Nicole Smith, skriver nettstedet Female First.

 

Det mye omtalte eksparet giftet seg i juni 2002 og har tre år gamle Beatrice sammen. I fjor smalt bomben: Paret går hver til sitt, og det under svært bitre omstendigheter.

 

Og nå oppfordrer McCartney-fansen til å vise sin lojalitet til musikkikonet, ved å boikotte TV-showet «Dancing With The Stars». På TV-showets nettsider har fans lagt inn følgende innlegg: «Boikott programmet slik at hun ikke kan få sjansen til å manipulere verden. Hvorfor støtte ABC som har ansatt henne? Dårlige seertall er den beste hevn».

 

Den tidligere modellen hadde debut med TV-programmet mandag 19. mars, i det som sies å være hennes forsøk på redde ansikt etter den skitne skilsmissestriden.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.258 sec - 1 pageviews