McCartney brant kondomer

(28.10.2008, sist oppdatert 28.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Beatles-legenden Paul McCartney ble sendt ut av Tyskland for å ha satt fyr på kondomer.

Bandets tidligere trommeslager Pete Best har avslørt at han og Paul ble sendt tilbake til England etter å ha blitt anklaget for brannstiftelse da de brukte kondomer som nødlys.

 

- Vi ble sendt ut for å ha brent kondomer. Vi dro til en annen klubb som betalte oss mer for å spille. Og vi sov bak i kassebilen. Vi dro tilbake for å pakke sammen sakene våre og som de snille kjekke guttene vi var, hadde vi kondomer som vi stiftet til veggene og tente på. Bare så det er sagt, de var ikke brukt, sier han i et intervju med Absolute Radio.

 

Han advarer i samme intervju lytterne mot å prøve seg på noe lignende.

 

- Ikke gjør det, de lukter forferdelig. Men de ga oss nok lys til å slenge sakene våre sammen, men resultatet ble at vi ble anklaget for å ha prøvd å sette fyr på bilen. Kondomer er blitt brukt til mange andre ting etter det, men akkurat da gjorde de nytten.

 

The Beatles startet karrieren i Hamburg i Tyskland der de opptrådte to-tre ganger om kvelden på begynnelsen av 60-tallet.

 

Gitaristen George Harrison ble sendt tilbake til England fordi han løy på alderen sin, mens John Lennon fulgte bandet tilbake til Liverpool et par uker etter at Paul McCartney og Pete Best ble sendt ut.

 

Best ble erstattet med Ringo Starr i 1962 rett før gruppa slo stort igjennom.

(©NTB)

 


Les alt om Paul McCartney!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews