Maccas nye flamme dropper ringen

(07.11.2007, sist oppdatert 07.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den gifte amerikanske millionøsen som Paul McCartney (65) er blitt sett med den senere tid, har nylig droppet mannens etternavn - og gifteringen.

Dessuten har Nancy Shevell (47) nå også bekreftet at hun og advokatektemannen Bruce Blakeman er separert etter 23 års ekteskap, noe hun gikk ut med etter flere avisoppslag om møter hun har hatt med McCartney.

 

Blant annet møttes de på et hotell i London samme dag som han møtte sin fraseparerte kone, Heather Mills, i retten for deres skilsmissehøring. De to ble også fotografert da McCartney kysset henne farvel under et besøk i eksklusive Hamptons på Long Island der de begge har feriehus. De går på kino sammen, spiser middager og rusler morgentur på stranden.

 

Ifølge Daily Mail tror venner av den amerikanske millionøsen, som er visepresident i familiens transportselskap i New York, at paret er på vei inn i en ekte romanse.

 

Macca har flørtet med mange, ofte yngre og kjente, kvinner siden det tok slutt med Heather Mills. Nå har han kanskje falt for Nancy Shevell, som beskrives som «en kraftfull og fresk kvinne». De har kjent hverandre i over ti år, og hun var også en venn av Maccas avdøde kone Linda, som døde i 1998 av brystkreft. Shevell fikk samme diagnose i 1996, året etter Linda, og de to støttet hverandre i kampen.

 

Selv ønsker ikke Shevell å kommentere romanseryktene, men sier kun: «Jeg kan ikke kommentere. Jeg kan ikke si noe». Eksmannen Bruce Blakeman har uttalt at separasjonen har skjedd i «vennlighet og etter felles ønske».

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews