Macca vil ha full foreldrerett, Mills til krig

(20.02.2007, sist oppdatert 20.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Skilsmissekrigen trappes opp igjen mellom Paul McCartney og Heather Mills. Fordi han krever full foreldrerett over datteren Beatrice, akter hun å gå ut med at han var en «så dårlig far» at to av barna hans vurderte selvmord.

- Paul ønsker full foreldrerett over barnet deres, Beatrice. Heather er rasende. Det vil aldri komme på tale at hun noensinne går med på det, sier en venn av Mills til New York Post.

 

Så desperat etter å beholde Beatrice, som til nå har bodd hos moren, er Heather Mills at hun er forberedt på å gå ut med skandaløse og udokumenterte påstander om Paul. Hun akter å hevde i retten at Paul var en «så dårlig far» for to av barna han hadde med Linda McCartney, at de tenkte på å ta livet av seg.

 

Ifølge New York Post finnes det imidlertid ingen beviser for at dette skal ha skjedd. Alle Pauls voksne barn uttrykker kjærlighet og beundring for faren, og gått hardt ut mot Mills.

 

Så desperat er Heather Mills at hun nå har gitt sine skilsmisseadvokater sparken, fordi «hun følte at hun kunne gjøre en bedre jobb selv», som vennen sier.

 

Nå akter hun dessuten å kreve mer fra Paul McCartney også materielt. Først var hun villig til å gå med på å få 100 millioner dollar i tillegg til et flott hus i London. Men nå vil hun ha mer, ifølge vennen fordi skilsmissen «er blitt så stygg». Hun vil også ha et hus i Los Angeles.

 

En talsmann for McCartney nekter å diskutere temaet med avisen, og sier at «vi verken er eller vil bli tabloidmat». Men Maccas venner bidrar gjerne til bildet av Heather som en ustabil løgner, skriver avisen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews