Macca synger om Mills

(05.08.2008, sist oppdatert 05.08.2008) Utskrift  Del på Facebook

Paul McCartney har frem til nå ikke sagt et ord om sin ekskone Heather Mills, til tross for et usedvanlig bittert skilsmisseoppgjør. Men nå synger han om henne - i en ballade kalt «My Soul».

Den akustiske balladen dukker opp på albumet til komponisten og utøveren Nitin Sawhney, som på ny samarbeider med Macca. Albumet kommer i oktober, og til avisen Telegraph sier Sawhney:

 

- Paul har gjort en låt om hva han føler for Heather, og hva som har skjedd med paparazziene, fordi ingen har hørt hans versjon i det hele tatt - så dette vil bli første gang noen hører en sang om dette temaet. Det er en svært følelsesladd og svært kraftfull sang, ikke likt noe som folk er vant til at Paul McCartney gjør.

 

I sangen sier McCartney at Mills reddet ham fra de mørke dagene etter at hans første kone Lindas døde av brystkreft i 1998. I sangteksten synger Macca at han ble «magisk vekket» og at han «var alene i denne verden». Han fortsetter med å sørge over hvordan parets forhold ble «invadert» av fotografene, og at han ikke var klar over hennes tidlige liv. I refrenget konstaterer han at parets hjerter nå er «to verdener for seg».

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews