Macca svinger seg med damene

(06.09.2007, sist oppdatert 06.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Paul McCartney svinger seg med stadig nye, flotte og unge kvinner - i den grad at britiske tabloidaviser nå fleiper med at han har stiftet «Macca?s Lonely Hearts Club Escort Agency».

I sommer tilbrakte den spreke og separerte 65-åringen noen muntre ferieuker i fasjonable Hamptons i New York der han datet - iallfall var ute og spiste middag med - en serie flotte kvinner som Renée Zellweger (38), Christie Brinkley (53) og Natalie Imbruglia (32).

 

I Hamptons var Macca ifølge The Sun den mest populære ungkaren, noe han snart trygt kan kalles: I juni søkte han nemlig om endelig skilsmisse fra Heather Mills. Nå er han hjemme i London og har vært ute og svingt seg igjen.

 

Det var på festmiddagen herrebladet GQ arrangerte i anledning av sin utdeling av Men of The Year-prisene, som ble delt ut for tiende gang.

 

Macca vant i fjor prisen for årets soloartist, en pris som i år gikk til James Blunt. Denne gangen moret Paul McCartney seg i selskap med Elle Macpherson (43) og - på ny - Natalie Imbruglia.

 

Men det er barna sine han takker for å ha hjulpet ham gjennom «et vanskelig år». Intervjuet på vei inn til festen sa Macca om støtten fra sine fire barn:

 

- Hadde det ikke vært for dem, ville jeg ikke kommet meg gjennom det.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews