Macca på bilferie langs Route 66

(11.08.2008, sist oppdatert 11.08.2008) Utskrift  Del på Facebook

Også store musikklegender drømmer tydeligvis om å kjøre bil langs USAs legendariske landevei Route 66.

«Get your kicks on Route sixty-six» heter det i den populære låten, og det ønsker nå Paul McCartney (66) omsider å få oppfylt: Han har tatt med kjæresten Nancy Shevell (47) og lagt ut på en månedslang bilferie i en gammel Ford Bronco.

 

Paret la ut fra Illinois, der Chicago er startpunkt for den berømte veistrekningen, sist lørdag. Nå er de på vei mot California, og ifølge Daily Mail velger det styrtrike paret ikke nærmeste femstjerners hotell - men camper heller ute under stjernene.

 

Andre campingturister sier at McCartney og den rike amerikanske arvingen Shevell later til å være «fullstendig forelsket», og at de fremstår helt ubekymret ut der de lever det enkle livet. I april var de to på ferie i Karibia, og en kilde sier til avisen at kjøreturen var et forslag fra Nancy Shevell:

 

- Hennes idé var at dette var en måte for de to å knytte bånd og tilbringe tid sammen, bare de to alene.

 

McCartney fotograferer flittig fra turen - og tar bilder av kjæresten, og ikke nok med det: Da paret stoppet for å tanke på en bensinstasjon, påtok Nancy seg gladelig jobben med å knipse bilde av ham sammen med en gruppe ivrige fans.

(©NTB)

 

Paul McCartney (bildet) har lagt ut på en månedslang bilferie sammen med kjæresten Nancy Shevell - langs Route 66. Foto: AP

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Les alt om Paul McCartney!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.017 sec - 1 pageviews