Macca med vegetarkokebok

(25.10.2011, sist oppdatert 25.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Paul McCartney fortsetter bestrebelsene sine med å omvende fansen til å bli vegetarianere - som han selv.

Nå prøver han en ny vri, og slipper kokeboken «Meat Free Monday Cookbook». Håpet er at folk skal kutte ut kjøtt i det minste én dag i uken.

 

- I tøffe økonomiske tider oppdager folk at det å ha minst én kjøttfri dag i uken hjelper familiebudsjettet. Vi kan gjøre en stor forandring til det bedre, og lage et nytt mønster for fremtiden til denne vakre planeten som vi alle bor på, skriver han om boken.

 

McCartney foreslår bønnetaco, og har fått kjendisvenner til å komme med forslag. Blant annet har Gwyneth Paltrow, Twiggy og Kevin Spacey bidratt med sine favorittoppskrifter. Twiggy gir til beste sin pastarett med mozarella, mens Spacey røper en linsestuing med stekt tyrkisk halloumiost og granateple.

 

Paul McCartney har vært vegetarianer i flere årtier, og forklarte det med at han og den avdøde kona Linda satt der med lammestek til lunsj en søndag. Det var midt i lammesesongen, og på godsets jorder utenfor spratt det nyfødte lam.

 

- Det var det store vendepunktet, uttalte han dengang. Nå er han også opptatt av de miljømessige og økonomisk gunstige sidene ved å redusere kjøttforbruket.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews