Macca-datter laget enbeint smykke

(05.11.2007, sist oppdatert 05.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Sir Paul McCartneys designerdatter Stella har laget et smykke som mange anser som et spark mot hennes fars ekskone Heather Mills.

Mills mangler som kjent et bein, og når Stella McCartney (36) nå har laget et halskjede i sølv der en av bestanddelene er et bein, er synspunktet kanskje ikke helt på jorde.

 

Kjede inngår i Stellas første smykkekolleksjon og koster ifølge den britiske tabloiden The Mirror 300 pund, eller rundt regnet 3.400 kroner. Det vil bli lagt ut for salg til våren etter å ha blitt vist fram for motebransjen i Paris i oktober.

 

- Mange syntes det var ganske stilig, men andre syntes det var upassende. Det er et så åpenlyst angrep. Smykket vil vekke oppsikt når det blir å finne i butikkene, sier en kilde til avisa.

 

Heather har på sin side langet ut mot Stella i TV-programmet Extra i USA der hun beskyldte henne for å ha ødelagt ekteskapet med Paul.

 

- Hun har gjort noen onde, onde ting. Hver uke forsøkte hun å ødelegge ekteskapet vårt. Venninnen hennes fortalte meg at Stella var sjalu fordi jeg var den som kom til å få alle flyene og diamantene. Stella var ikke interessert i lykken til sin far. Jeg kan ikke beskytte henne lenger, sa Mills indignert.

 

Heather har også fortalt at Stella skal ha skrapt bort ansiktet hennes fra et fotografi og moteskaperen avslo også å designe Heathers brudekjole.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews