Liam giftet seg omsider med Nicole

(15.02.2008, sist oppdatert 15.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Det ble en kjærlighetsfull Valentindag for Liam Gallagher og kjæresten Nicole Appleton - de giftet seg nemlig.

Liam (35) og Nicole (33) har vært kjærester i åtte år, og har sønnen Gene (6) sammen. Men nå har Oasis-vokalisten omsider fått fridd til Nicole, som synger i All Saints.

 

Den borgerlige seremonien fant sted i The Old Marylebone Town Hall, der for øvrig også Paul McCartney og Heather Mills giftet seg. Under et dusin gjester skal ha vært til stede ifølge Daily Mail.

 

Ifølge NME skal ekteskapsplanene ha vært så hemmelige, at selv ikke Noel Gallagher visste om dem på forhånd. Noel skal heller ikke ha vært til stede.

 

Paret har vært så opptatt av å holde seremonien hemmelig, at de flere ganger har lekket juksetips om bryllup de siste månedene.

 

Nicole Appleton, som tidligere var forlovet med Robbie Williams, uttalte tidligere i år at hun gjerne ville gifte seg med rockekjæresten: - Ekteskap er viktig for meg, og jeg elsker tanken på å være gift, sa hun da.

 

Hun har ifølge avisen fått «æren» av å ha temmet Liam Gallagher, som i flere år har brukt en giftering for å vise at han tar forholdet alvorlig. Nå syntes han omsider tiden var inne. Men allerede neste uke setter Gallagher kursen for Los Angeles for å jobbe med en ny plate.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews