Katie Price vil ha mannen tilbake

(25.05.2009, sist oppdatert 25.05.2009) Utskrift  Del på Facebook

Katie Price sier at hun har gjort det største feilgrepet i sitt liv da hun ga sin ektemann Peter Andre på båten.

Den britiske glamourmodellen er helt desperat etter å få tilbake sin mann, som har sagt at han vil ha slutt på deres tre år lange ekteskap, så de kan bli en familie igjen.

 

- Om jeg bare kunne snu klokka. Jeg har gjort mitt livs feilgrep og alt er min egen skyld. Om jeg hadde visst at jeg drev ham bort med en sånn kraft, så ville jeg ha kommet tilbake. Jeg vil ikke ha noen skilsmisse, jeg vil bare at vi skal bli en familie igjen, sier hun til den britiske avisa News of the World.

 

Bare dager før hun kom med denne uttalelsen, møtte Price skilsmisseeksperten Fiona Shackleton, som representerte prins Charles og Sir Paul McCartney da de skilte seg, for å få hjelp til å beskytte hennes formue på flere millioner pund under separasjonstiden. Men 31-åringen, som skal ha skiftet ut låsene på huset deres og kastet ut tingene til Andre, har endret syn og vil nå redde ekteskapet. Men venner av paret sier at det er for sent for en forsoning mellom dem.

 

- Peter ønsket aldri at dette skulle skje og det kostet ham mye å gå sin vei. For øyeblikket er det ingen vei tilbake og jeg kan ikke se at det vil endre seg, sier en av vennene.

 

Andre, som har Junior (3), Princess Tiaamii på snart to år og stesønnen Harvey (7) med Katie Price, klarer seg bedre etter bruddet nå som han har sett barna sine.

 

- Jeg har det bra nå med ungene. Det har vært noen tøffe uker, men å være sammen med dem har vært den beste medisinen i verden. Det får alt til å virke bedre, sier han til den britiske avisa Sunday Mirror.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews