Hilton vil synge duett med McCartney

(10.02.2009, sist oppdatert 10.02.2009) Utskrift  Del på Facebook

Den mye omtalte jetsetteren Paris Hilton vil gjerne ta John Lennons plass som Paul McCartneys musikalske partner.

Det er den britiske tabloidavisen The Sun som nå kan melde at unge Hilton ønsker seg et samarbeid med den legendariske artisten, låtskriveren og sangeren Paul McCartney.

 

Avisen The Sun hevder at Hilton slo av en prat med McCartney under en tilstelning i forbindelse med Grammy-utdelingen - og at hun tilbød ham sine musikalske tjenester og foreslo et samarbeid der og da.

 

En kilde sier følgende: - Hun dro sin mest Californiske aksent, og sa: «Jeg ville elske å synge duett med deg. Jeg synger også og har faktisk utgitt et album».

 

Kilden sier videre: - Hun bare gikk rett bort til ham og introduserte seg selv. Han så ut til å more seg, smilte og nikket - og fikk mumlet fram at han måtte sjekke avtaleboka. Paris gikk deretter videre til å komplimentere McCartney for hans hårpryd. Hun sa: «Det ser akkurat ut som det gjorde i Beatles-tiden. Det er så søtt».

 

McCartney har solgt millioner av plater og har toppet hitlistene i Storbritannia mer enn noen annen artist. Paris Hiltons debutalbum fra 2006 kom faktisk inn på den britiske albumlisten, men nådde aldri lenger opp enn til 29. plass.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Kan ikke synge
11.02.2009 17:01
Paris Hilton kan ikke synge!

hei=)
18.02.2009 17:07
alle kjendiser skal jo synge no for tiden... helt forferdelig

joachim
21.02.2009 20:11
tror det var iorono

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews