Heather vil ikke tie stille

(12.10.2007, sist oppdatert 12.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Det største problemet i rettssaken som nå pågår mellom Paul McCartney og Heather Mills er å få henne til å tie stille.

Macca skal ifølge avisen Daily Mail ha vært villig til å tilby Heather Mills en rekordstor sum på 540 millioner kroner mot at hun blant annet holder helt tyst om deres forhold - mens hun er villig til å «slå av» 162 millioner kroner på summen for at hun skal kunne snakke om ekteskapet med Beatles-legenden.

 

Dermed kollapset forhandlingene om hvor stor del Heather skal ha av Maccas formue, og det tidligere ekteparet har nå stø kurs mot en offentlig skilsmissehøring - som følge av at Sir Paul i sin tid ikke ønsket å lage noen ekteskapsavtale med den yngre kjæresten han hadde falt for.

 

Kilder sier til avisen at det nå er fastsatt en dato for en fem dagers offentlig skilsmissehøring i februar til neste år, fordi man ikke klarte å bli enige i de hemmelige forhandlingene som hittil har pågått. Kildene bekrefter også at taushetserklæringen som McCartney ønsker, var det største problemet under torsdagens åtte timer lange samtaler i Royal Courts of Justice i London.

 

- De blir bare ikke enige. Det er innlysende nok også andre faktorer, men konfidensialitet er et av de store problemene, sier kilden.

 

Det tidligere paret kom ut fra rettssal 16 i halv sju-tiden torsdag kveld, og ingen av dem ønsket å gi noen kommentarer. Paul McCartney gjorde V-tegnet som vanlig, og dro deretter på byen og ble fotografert sammen med Gwyneth Paltrow under åpningen av et nytt galleri. Heather Mills, som gikk på krykker, forsøkte derimot å skjule ansiktet sitt fra horden av presse utenfor retten.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews