Heather trenger 120.000 om dagen

(08.03.2007, sist oppdatert 08.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Heather Mills har regnet på det, og funnet ut at hun trenger over 120.000 kroner for å overleve - og det per dag.

Alt i alt hevder Mills at hennes årlige forbruk er 43 millioner kroner, og det bare for å «overleve», melder The Sun.

 

- Det er forbløffende. Når du tar i betraktning hennes beskjedne bakgrunn, så er 120.000 kroner om dagen en fenomenal sum for å dekke hennes økonomiske behøv. Det er like mye som noen av de beste fotballspillerne tjener. Og mange mennesker må jobbe et år for det hun ønsker å få inn bare på en dag, sier en nær venn av Mills‘ kommende eksmann, Paul McCartney.

 

Heather Mills er villig til å gå med på en hurtig skilsmisse dersom hun får et minimumsbeløp på nærmere 500 millioner kroner. Men en opprørt Paul McCartney nekter å hoste opp pengene og hevder at han er verdt «betydelig mindre» enn hans estimerte formue på 10 milliarder kroner. Venner hevder det er snakk om «bare» drøye 6 milliarder kroner.

 

Det tidligere ekteparet har i forrige uke møtt i retten i London tre ganger, og det later nå til at skilsmisseforhandlingene kommer til å dra i langdrag.

 

- Heather kommer med ekstremt høye pengekrav tatt i betraktning av ekteskapets korte varighet. Paul ønsker å være sjenerøs, men problemet er at beløpet hans formue hevdes å være er betydelig overdrevet, sier en venn til The Sun.

 

Nå er forholdet så iskaldt mellom Paul McCartney og Heather Mills at de ikke engang vil møtes når den felles datteren Beatrice skal overleveres.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews