Heather slår til igjen

(02.11.2007, sist oppdatert 02.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Heather Mills har på ny slått stygt til mot Paul McCartney, etter å ha holdt fred en liten stund. Nå beskylder hun ham for at ekteskapet gikk nedenom og hjem - og for ikke å ha hjulpet henne når hun var på randen av selvmord.

Dermed har Heather Mills fått et nytt kallenavn i britiske aviser, som tidligere kalte henne «Lady Mucca» - nemlig «Mucc the Knife», for måten hun nådeløst går til angrep på Macca nå når skilsmissekrigen når nye dybder.

 

Tidligere denne uken gikk Heather Mills ut på TV og angrep mediene. Nå er det igjen Paul McCartney som får gjennomgå. Etter å ha vært på britisk fjernsyn, fløy Heather Mills til USA og gjentok beskyldningene på TV-show der.

 

Nå hevder Mills at hun har alle samtalene deres om skilsmisse på bånd, at hun har en safe full av «bevis» mot familien McCartney som hun vil avsløre dersom hun presses litt mer, og at hun krever at Paul McCartney tar på seg hele skylden for at ekteskapet gikk dårlig. Til amerikanske seere gjenfortalte hun sin samtale med Macca om skilsmissen, og at hun sa til ham:

 

- Jeg kommer til å bli korsfestet og steinet. Du vet hvorfor vi skilles, du vet sannheten. Du må stå opp og si: «Jeg er ansvarlig for at ekteskapet gikk i stykker». Du vil være en helt, fordi folk vet at det alltid er to sider. Men i dette tilfellet er det veldig ensidig. Sier du det, vil jeg dra min vei uten å ta med meg noe og vi vil ha en snill og rask skilsmisse. Han lovet han ville gjøre det, og gjorde ingenting.

 

Som vanlig når Heather Mills kommer med sine sterke beskyldninger, holder Paul McCartney en lav profil, selv om Mills også beskylder hans datter, moteskaperen Stella, for å ha begått onde ting. En venn sier til avisen:

 

- Paul oppfører seg med stor verdighet. Selv om Heather har valgt å blåse ut, har han ingen planer om å svare henne.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews